Έπεσε στα χέρια μου σαν κεραυνός! Και αυτή η συνταγή ήρθε, για να μείνει. Τρως κεικ, αλλά γεύεσαι ρολάκια κανέλας. Τρομερό!

Υλικά συνταγής:
- 2 αυγά
- 150 γρ. ζάχαρη
- 350 ml γάλα
- 450 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 φακελάκι baking powder
- 1 βανίλια
- 70 γρ. βούτυρο σχεδόν λιωμένο
Για την επικάλυψη – γέμιση:
- 120 γρ. βούτυρο σχεδόν λιωμένο
- 120 γρ. καστανή ζάχαρη
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 2 κ.σ. κανέλα

Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα μπολ βάζουμε τα αυγά, το γάλα και τη ζάχαρη. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το baking, το αλάτι και τη βανίλια και προσθέτουμε το μίγμα στο μεγάλο μπολ.
Αναμιγνύουμε με σύρμα χειρός και ρίχνουμε σιγά σιγά το βούτυρο.
Βάζουμε το μίγμα σε βουτυροαλευρωμένη φόρμα για κέικ.

Ανακατεύουμε καλά το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη, το αλεύρι και την κανέλα, ρίχνουμε το μίγμα πάνω στο μίγμα που έχει μπει ήδη στη φόρμα και κάνουμε κυκλικές κινήσεις με τη βοήθεια ενός πιρουνιού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180° C για 45-50′.
Αφήνουμε να κρυώσει, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε!