Γιορτάζω, γιορτάζω, μ’ ακούτε που το φωνάζω;
Και σας δίνω αξεπέραστη συνταγή για τούρτα, μια συνταγή που έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου, γιατί είναι σαν αυτές που μας έφτιαχναν οι μαμάδες μας, όταν ήμασταν μικρά.

Υλικά συνταγής:
- 250 γρ. morfat creamy
- 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα
- 2 βανίλιες
- 250 γρ. γάλα
- 1 κ.σ. λικέρ (προαιρετικά)
- μπισκότα σαβαγιάρ
- 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος ψιλοκομμένη
- 50 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
- 100 ml κρέμα γάλακτος

Μέθοδος παρασκευής:
Βάζουμε το morfat creamy σε μπολ και χτυπάμε με μίξερ χειρός μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη και συμπαγής κρέμα που να στέκεται.

Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε.
Ζεσταίνουμε σε ένα κατσαρολάκι την κρέμα γάλακτος και αποσύρουμε. Προσθέτουμε τις κουβερτούρες και αναμιγνύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Αφήνουμε στην άκρη.
Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα και το λικέρ. Βρέχουμε τα σαβαγιάρ και στρώνουμε τα μισά σε μια φόρμα με αποσπώμενη βάση.

Απλώνουμε από πάνω τη μισή ποσότητα της κρέμας και συνεχίζουμε με άλλη μια στρώση μπισκότων σαβαγιάρ.
Βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα και ισιώνουμε την επιφάνεια. Απλώνουμε την γκανάς (σοκολατένια κρέμα) και διακοσμούμε με ό,τι θέλουμε (καραμελάκια, τριμμένο μπισκότο κ.α.)
Βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 3- 4 ώρες να σφίξει.