Τραγανά και με γεύση μοναδική!
Θα φτιάξεις τα μπισκότα πορτοκαλιού;

Υλικά συνταγής:
- 165 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 100 γρ. καστανή ζάχαρη
- 1 αυγό @avgateneketzi
- 2 βανίλιες
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. @limnosfloutstamateris
- 1/2 κ.γλ. baking powder
- 1/2 κ.γλ. κανέλα
- 1 πρέζα αλάτι
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- προαιρετικά: 1 κουβερτούρα

Μέθοδος παρασκευής:
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το baking και την κανέλα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τη ζάχαρη και το βούτυρο και αφρατεύουμε το μίγμα με μίξερ χειρός.
Προσθέτουμε το μίγμα του άλευρου στο μπολ με το βούτυρο βάζοντας και τις βανίλιες, το αυγό και το ξύσμα.
Ζυμώνουμε με τα χέρια και φτιάχνουμε δύο μπαστουνάκια. Τα κλείνουμε σε μεμβράνη και τα αφήνουμε όλη τη νύχτα στο ψυγείο.
Το επόμενο πρωί, κόβουμε σε μπισκότα ίσου πάχους και ψήνουμε σε ταψί με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για 12′.
Αφήνουμε να κρυώσουν και αν θέλουμε, βουτάμε μερικά από αυτά στην λιωμένη κουβερτούρα.